IJssalon Roberto Oudewater jubileumfeest 50 jaar ijs header

Jubileumfeest 50 jaar ijs!

Op zondagmiddag 27 augustus 2017 vierde ijssalon Roberto dat er inmiddels 50 jaar ijs wordt verkocht op één van de mooiste plekjes van Oudewater. En wat was het een succes! Er was een troubadour uitgenodigd, er werden kaartjes uitgedeeld voor een tocht met Grachtenvaert Oudewater, er was exclusief jubileumijs verkrijgbaar en er werden Dubbellikkers uitgedeeld (het ijsje waarmee het 50 jaar geleden allemaal mee begon). Voor de kinderen was er genoeg vermaak met onder andere een balonnenartiest en een springkussen. Daarnaast verzorgde Studio Max Dance nog twee spetterende optredens in de vorm van een Flashmob. Als klap op de vuurpijl werd Rob verrast met een stadspenning en oorkonde, overhandigd door wethouder Vermeij. “Zijn alom geprezen gastvrijheid en vernieuwingskracht werden in de bijgeleverde oorkonde vermeld”.

Hieronder vind u een impressie van de feestelijke middag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s